Download jouw gratis e-book!

  • Dagelijkse tools om te gebruiken
  • Kleine aanpassingen op gewoontes
  • Geen extra tijd kwijt
  • Gegarandeerd meer energie
50%
Doe eens gek
extra energie
achtergrond-geluk

Zijn tijd en energie ook een dingetje bij jou?

Dé 7 manieren om je energie te boosten, zijn getest. En ook al aan heel veel vrouwen doorgegeven. Deze manieren zijn nu voor jou gebundeld.


De naam GekkeVrouwenAcademie is een knipoog naar vrouwen die op ‘latere’ leeftijd meer willen zijn dan dochter, moeder, partner, vriendin of werkneemster/ZZP'er. Die verliefd willen worden op het leven en op zichzelf, en zichzelf verder willen ontdekken en daar stappen in willen maken. 


Daarvoor is dit e-book ook geschreven, energie kun je nooit te weinig hebben. Daardoor kun je je dagelijkse werkzaamheden sneller en efficiënter doen en houd je tijd over voor jezelf.

Vind je manier van schrijven makkelijk (das mooi meegenomen want dat vreet tenminste niet weer energie om erachter te komen wat de schrijver nou toch eigenlijk bedoelt met al die fraaie woorden) en vaak moet ik om wat je schrijft (glim)lachen (top dus voor de aanmaak van de juiste hormonen)

Joske

Hoe je meer energie toevoegt aan je huidige leven

Als jij meer dan genoeg energie hebt en je staat de hele dag te stuiteren, dan heb je dit boek niet nodig. Aan alle andere 'gekke' vrouwen, download dit boek. We sturen je daarna ook nog andere leuke tips. 
50%
Doe eens gek

Deel je ervaring!

Simpel doch effectief

Erg fijn geschreven en makkelijk leesbaar.

Kristin uit Maasmechelen 

Aanrader!
Er zit snelheid in de tekst. Prettig dat er aan het eind een opsomming is opgenomen.
Margarita uit Athene 
Wat een unieke kijk!

IJzersterke binnenkomer!

Liesje uit Nieuwegein