Over ons

Onze missie: Vrouwen weer smoorverliefd laten worden op het leven en op zichzelf! 

Het idee

Vraag je jezelf ook wel eens af of je genoeg plezier hebt in het leven? Heb je zoveel nog willen doen, maar komt het er maar niet van? Dat waren ook de vragen opkwamen bij Margreet Verheij. Daarom bedacht zij de GekkeVrouwenAcademie (GVA) middels de hink-stap-sprong techniek. Ken je die? Is niets officieels natuurlijk. Maar had alles te maken met haar proces en de vraag: wat wil ík nou echt? 

  

Werken met een gelijkgestemde. Daar was Jackie Simon, ontmoet tijdens de opleiding van PSYCH-K [spirituele methodiek om onderbewuste processen en beperkte overtuigingen te veranderen]. Samen concludeerde zij dat ze meer vrouwen willen inspireren om te doen wat ze écht leuk vinden. Dit resulteerde in een online community waar ideeën, ervaringen en passies worden gedeeld. Met het doel om elkaar te bewegen. 

De GekkeVrouwenAcademie helpt met je ontdekkingsreis

balance-yin-and-yang

Yin en yang 

Margreet en Jackie, samen zijn ze Yin en Yang. Dat heeft uitleg nodig natuurlijk. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar vullen elkaar uitstekend aan. Daardoor halen ze het beste in elkaar naar boven en leren ze van elkaar. Waar de ene vooral met humor en gekheid de zaken benaderd, is de ander wat serieuzer. Een unieke combinatie om te starten met een community van vrouwen. Je kunt doorgaans van alles op internet vinden. Maar niet geclusterd, zoals wij dat gaan aanbieden. Je vindt er straks veel over uiteenlopende onderwerpen zoals gezin, het huishouden, vrienden, ruzies, problemen, werk, uitdaging en bovenal ook alle mooie momenten in je leven. We helpen vrouwen weer verliefd te worden op hun leven en zichzelf. We bieden ze handvatten om de ontdekkingsreis aan te gaan. De 'doecadeau-oefeningen' en de community helpen daarbij.
maisveld-vrijheid

De gekke naam

De naam is een dikke vette knipoog naar een luchtigere kijk op het leven. We willen het niet te zwaar maken. Doe gewoon eens gek! Hoe fijn is het dat je toestemming krijgt om gek te doen? We verlagen hiermee de drempel. Ga bijvoorbeeld eens op je kop hangen en neem een filmpje op. Hilarisch toch? We weten zeker dat het goed voelt. Ook op je ontdekkingsreis kun je dan in een (te) gekke flow terecht komen. Dat geeft voldoening, ook voor ons. Het zet een beweging in gang. Je ontdekt je verborgen talenten. Dat is een mooie stap in je te gekke toekomst!

Het team

Jackie Simon

Mede-oprichter

Margreet Verheij

Mede-oprichter

Maxime Frijns

Maxime Frijns

Creatieve business

nicole-hayen

Nicole Hayen

Marketing

Doe eens lekker gek!

Iedereen heeft haar levenslessen. Voor Margreet is overduidelijk dat ze nog alleen maar lol wil hebben in haar leven. Haar commitment aan GVA maakt het dat ze nu ook wel moet. Ik kan en wil niet terug ;-). Jackie’s leerproces zit hem in het SAMEN ontwikkelen. Waar zij veelal solistisch heeft gewerkt, gaat ze nu samen met Margreet deze mooie stap zetten. 

Om ‘onze vrouwen’ te kunnen helpen, is onze eigen ervaring van belang. Ook wij gaan onszelf minder serieus nemen, de humor ervan inzien en met heel veel zelfspot in het leven staan. We komen dicht in de buurt van ons doel als we met zijn allen 20% meer lol hebben en elke dag lachen. Jackie voegt nog toe dat ze dit de vrouwen écht wil laten ervaren door ook met een kwinkslag (lees: met humor en plezier) naar mezelf te kijken en meer te brullen van het lachen. Het leven beleven. Omring je met mensen die je hiermee helpen zoals een nicht, een vriendin, je kinderen of een cabaretier, voegt Margreet toe.

  

De lol zit er nu al goed in. Bij het bedenken van de 'doecadeau-oefeningen' bijvoorbeeld of het vooruitzicht op mooie fysieke bijeenkomsten. We kijken over een tijdje graag terug op onze vrouwen en zien dat ze veel lol hebben, dat ze hun dromen kunnen verwezenlijken en dat ze (met een beetje hulp van GVA) een ommekeer maken in hun leven. Het ultieme WOW-moment is voor ons dan behaald!

Wat bieden wij aan? 

lachen-gekkevrouwenacademie

Gratis community 

Wissel van visies en ideeën met andere gepassioneerde vrouwen!

Geluk-GekkeVrouwenAcademie

Starters pakket

Ben je toe om iets nieuws uit te proberen, maar weet je niet wat?  

zelfvoldoening-gekkevrouwenacademien

Premium pakket

Wil je fundamentele veranderingen in je leven laten plaatsvinden? 

Download ons gratis e-book

extra energie