zelfvoldoening-gekkevrouwenacademien

Premium Pakket 

Maak er een onvergetelijk jaar van! 

vrijheidsgevoel

De snelheid van het leven

Denk jij ook wel eens wat gaat het leven toch snel. Heb jij ook wel eens het gevoel dat je voor iedereen aan het zorgen bent en dat je daar zo druk mee bent, dat je jezelf vergeet? Dat je de hele dag in de weer om van alles te regelen, te koken, het huishouden te doen, je zorgen te maken over je partner, je kind (eren), je werk en de toekomst?  

 

Dat je soms bijna vastzit in de dagelijkse routine? Dat je bijna vergeet om zelf te leven? Op Social Media zie je allerlei berichten voorbijkomen van iedereen die het zo ontzettend leuk heeft, zijn of haar passie leeft. Je leest het ene juichverhaal na het andere. Iedereen doet leuke dingen behalve jij. Zo voelt het voor jou tenminste.

 

Hoe zou het zijn als je even tijd zou hebben voor jezelf, wat bewuster zou leven, opmerkzaam gemaakt wordt op je kwaliteiten? Lol te hebben in het leven zodat je gelukkiger bent, makkelijker kunt relativeren, met humor naar situaties kan kijken. Zodat je leven echt leuker wordt. Dat jij ook juich-momenten hebt, maar dan echte en niet zoals op Social Media. 

De tijd gaat gewoon verder...... dan is het jaar weer voorbij

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ga voor Premium

GekkeVrouwenAcademie Premium pakket

Cadeautje Premium

Gratis deelname aan de doe-cadeaus

Je neemt gratis deel aan de doe-cadeau's 
Cadeautje Premium

Wekelijkse Verdiepingsopdrachten

Wekelijks ontvang je extra verdiepingen op je doe-cadeau's
Cadeautje Premium

Eigen afgeschermde borden om ervaringen te delen

Premiumleden hebben hun eigen borden om hun ervaringen en vooruitgang te delen
Cadeautje Premium

Maandelijks een zoomsessie met andere Premium leden

Maandelijks vindt er een zoomsessie plaats exclusief voor Premiumleden
Cadeautje Premium

Maandelijks een persoonlijke sessie

Elke maand heb je een persoonlijke coachingsgesprek waarin de vooruitgang van afgelopen maand besproken wordt en de doelen van de komende maand. Ook worden beknellende en belemmerende overtuigingen getransformeerd. 
Cadeautje Premium

Maandelijkse voortgang

Maandelijks wordt besproken welk segment van het levenswiel jij wilt aanpakken. 

Wacht niet langer

Tijd in een andere context gezien 

De jaren zijn voorbij gevlogen, de kinderen gaan zo langzamerhand studeren of gaan het huis uit. Jij realiseert je ineens dat je al van middelbare leeftijd bent. En dat als je nog iets leuks wilt maken van de rest van je eigen leven, dat het wel ongeveer nu of nooit is. Je tijd begint namelijk op te raken. 


Stel je bent nu ongeveer vijftig. En jouw kind is ongeveer 25 jaar oud. Vrouwen worden iets ouder dan mannen, maar vrouwen lever langer in ongezondheid. De gemiddelde leeftijd is 83 jaar. Stel je wordt ongeveer 80, dat wil zeggen dat je nog 30 zomers voor de boeg hebt. 


Jouw reactievermogen vermindert naarmate je ouder wordt. Dit wekt de indruk dat de wereld aan ons voorbijraast in verhouding tot ons vertraagde denkproces. 


Een manier om de gevolgen van ouder worden buiten de deur te houden is mentaal actief te blijven. Dingen te doen die je nooit eerder hebt gedaan. Het verkleint de kans op Alzheimer en dementie. Het gaat er niet om wat je tegen die tijd doet, het gaat erom wat je NU doet. 


Voor je het weet is het jaar alweer voorbij. Waar wil je zijn over een jaar, wat wil je gedaan hebben over een jaar? Wil je echt kunnen terugkijken en zeggen ja ik ben het afgelopen jaar een blijer mens geworden? Of kijk je terug en verbaas je jezelf dat er alweer een jaar voorbij is? 

De tijd in perspectief

Eén jaar in het leven van een 4-jarige is een groter deel van de tijd die hij al in leven is, dan een jaar in het leven van een 40-jarige

Het verstrijken van een jaar voor een 10-jarige lijkt 2x zo lang als voor een 40-jarige. 

Als jouw ouders nog leven en ze zijn ongeveer 70, dan hebben zij nog ongeveer 10 jaar over. Stel jij gaat ongeveer 1x per maand bij ze op bezoek. Dan heb je nog maar 120 bezoekjes te gaan. 

Als jouw kind rond zijn 30e jaar zijn/haar eerste kind krijgt, dan ben jij 55. Dan kun je nog 25 jaar genieten van je kleinkind. 
Als jij 1x per jaar op vakantie gaat, dan heb je nog ongeveer 20 vakanties tegoed. Daarna wordt het wellicht lastiger om je te verplaatsen of vind je het te vermoeiend worden tegen die tijd. 
gelukkige oude vrouw

Zorg dat de rest van je leven niet te snel voorbij gaat

Raak belemmerende overtuigingen kwijt, zorg dat je midden in het leven blijft staan, volg je bucketlist, verwelkom veranderingen, zorg ervoor dat jij echt gezond ouder wordt. En dan vooral mentaal.

  

Dat jonge grut heeft tegenwoordig allemaal een personal coach, en zij bekijken het beter dan wij. Zij weten dat het beter is om gebruik te maken van de ervaring van andere mensen. Jij bent opgevoed met het idee dat je het allemaal zelf moest doen.

 

Je loopt nog steeds rond met overtuigingen die je bijna 50 jaar geleden hebt opgedaan. Die je allang niet meer nodig hebt. Wil je die echt de komende 30 jaar ook nog meezeulen?

Wacht niet langer